Om firmaet

Højbjerg VVS er en mindre VVS virksomhed med dygtige, erfarne og kompetente medarbejdere, der lægger stor vægt på kvalitet og tilfredse kunder. Vi startede op i februar 2001, og siden er det blevet til et stort antal udførte opgaver og mange tilfredse kunder.

​​

Da vi er et lille firma, har vi lavere udgifter til f.eks. reklamer og administration. Derfor kan vi både tilbyde fornuftige priser og samtidig have en god personlig kontakt til vores kunder, hvilket betyder, at vi holder et højt serviceniveau under hele forløbet. Idet vi har integreret kvalitetsstyring i vores arbejde, udvikler og forbedrer vi os løbende til vores kunders tilfredshed.

​​

Vi har en bred kundekreds, der består af både private, virksomheder og offentlige myndigheder og vi udfører alle opgaver indenfor VVS. Desuden har vi et stort netværk til andre dygtige håndværkere, så vi kan tilbyde totalløsninger.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi svarer hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Højbjerg VVS
​Hornbæk ApS

​​på Facebook

Højbjerg VVS Hornbæk ApS

Vi er en autoriseret VVS-installatør virksomhed, med mange års erfaring i faget, der gennem årene har løst et væld af både store og små opgaver i private hjem og på arbejdspladser.

Firmaoplysninger

Højbjerg VVS Hornbæk ApS

Havnevej 9, 3100 Hornbæk

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 20 12 61 88

E-mail: vvs@hoejbjerg.com

​CVR: 41325194